VACATURES

INSTALLATIEMONTEUR

CV’s, warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen installeren. Werktuigbouwkundige installaties bij verschillende klanten worden door jou aangepakt.

BEDRIJFSPROFIEL

De Zaakwaarnemers, of korter gezegd; DZW. Duurzaam, Zorgeloos en Waardevol. Op een persoonlijke manier bemiddelen wij in de techniek. Daarbij streven onze scouts en Zaakwaarnemers naar een langdurige samenwerking. We helpen je met het behalen van jouw doelstellingen want bij ons is er ruimte om talent te ontwikkelen en projecten te optimaliseren. Met ons grote en loyale netwerk, vinden wij altijd de perfecte match voor elk project. Daarnaast weten we wat jullie beleven en dat monteurs zichzelf vaak maar een “nummertje” vinden. Dat klopt, alleen het grote verschil is, dat er bij ons een Zaakwaarnemer naast je zijde staat. Dus, welk nummertje wil jij op je rug?

Wij werken volgens een aantal pijlers waarmee wij ons fundament sterk houden.

 • We werken aan een dynamische driehoek tussen monteur, werkgever en Zaakwaarnemer.
 • Belangrijk voor ons zijn lange termijn samenwerkingen voor een heldere toekomst.
 • Die heldere toekomst bouwen wij onder andere door juiste werkverkenning.
 • We bouwen aan persoonlijke banden waarmee we het verschil maken.
 • Niet alleen in het werkveld maar achter de schermen is ook alles professioneel geregeld.
 • Ons netwerk behouden wij door transparante communicatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

DÉ INSTALLATIEMONTEUR DIE VOOR DZW WERKT KAN:

CV’s, warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen installeren. Werktuigbouwkundige installaties bij verschillende klanten worden door jou aangepakt. Zelfstandig of in overleg met collega’s bekijk jij tekeningen/schema’s en bepaal je wat de beste aanpak zal zijn. Over planning hoef jij niet na te denken. CV-ketels aanbrengen in woningen, kleine reparaties aanbrengen aan bestaande installaties, kleine verbouwingen uitvoeren en verwarmings- of ventilatie-installaties in utiliteitsgebouwen aanbrengen zijn dingen waar jij als installatiemonteur blij van wordt!

WIJ ALS DE ZAAKWAARNEMERS VERWACHTEN

 • Een geldig VCA en/of de wil om deze via ons te behalen.
 • Installatietechnische vakopleiding, minimaal op mbo-niveau 3.
 • Kennis van installatietechniek.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. En anders 2 jaar werkervaring met veel lef.
 • Rijbewijs B.

WAT JIJ VAN DE ZAAKWAARNEMERS MAG VERWACHTEN

 • Een uitdagende baan op projectbasis met een salaris wat marktconform is.
 • Doelstellingen die je nog wilt behalen? Opleidingen die je wilt volgen? Wij staan naast je!
 • Professionele werkkleding en beschermingsmiddelen.
 • Gereedschap waar je als professional mee aan de slag kan.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een waardevolle Zaakwaarnemer, naast jou.

CONTACT

Ben jij klaar voor een Duurzame, Zorgeloze en Waardevolle toekomst? Kom dan een bakkie doen! Neem contact op met Robin. Geloof ons, hij vindt het heerlijk om te kletsen: 06-58870260. Dus lekker bellen met al je vragen. Wordt bellen je te veel? Dan mag je natuurlijk ook mailen naar robin@dezaakwaarnemers.nl. En wil je ondertussen online genieten van dit geweldige bedrijf, kijk dan lekker rond op www.dezaakwaarnemers.nl.

×

Hello!

Bereik ons online.

× App De Zaakwaarnemer