VACATURES

HULPMONTEUR ELEKTROTECHNIEK

Ondersteunen bij het monteren, onderhouden, repareren en installeren van elektrische installaties in woning-, industrie- en/of utiliteitsbouwprojecten.

BEDRIJFSPROFIEL

De Zaakwaarnemers, of korter gezegd; DZW. Duurzaam, Zorgeloos en Waardevol. Op een persoonlijke manier bemiddelen wij in de techniek. Daarbij streven onze scouts en Zaakwaarnemers naar een langdurige samenwerking. We helpen je met het behalen van jouw doelstellingen want bij ons is er ruimte om talent te ontwikkelen en projecten te optimaliseren. Met ons grote en loyale netwerk, vinden wij altijd de perfecte match voor elk project. Daarnaast weten we wat jullie beleven en dat monteurs zichzelf vaak maar een “nummertje” vinden. Dat klopt, alleen het grote verschil is, dat er bij ons een Zaakwaarnemer naast je zijde staat. Dus, welk nummertje wil jij op je rug?

Wij werken volgens een aantal pijlers waarmee wij ons fundament sterk houden.

 • We werken aan een dynamische driehoek tussen monteur, werkgever en Zaakwaarnemer.
 • Belangrijk voor ons zijn lange termijn samenwerkingen voor een heldere toekomst.
 • Die heldere toekomst bouwen wij onder andere door juiste werkverkenning.
 • We bouwen aan persoonlijke banden waarmee we het verschil maken.
 • Niet alleen in het werkveld maar achter de schermen is ook alles professioneel geregeld.
 • Ons netwerk behouden wij door transparante communicatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

DÉ HULPMONTEUR ELEKTROTECHNIEK DIE VOOR DZW WERKT KAN:

Ondersteunen bij het monteren, onderhouden, repareren en installeren van elektrische installaties in woning-, industrie- en/of utiliteitsbouwprojecten. Je werkt onder begeleiding van een ervaren monteur binnen elektrotechnische installaties, om randzaken hoeft jij je geen zorgen te maken. Je werkt graag met je handen en weet van aanpakken. En stel je wilt over een tijd bekabeling, leidingwerk, schakelkasten en afmontage zelfstandig uitvoeren, dan is daar ruimte voor. Maar voor nu, sta jij klaar voor alles waar wij hulp bij nodig hebben binnen de elektrotechniek!

WIJ ALS DE ZAAKWAARNEMERS VERWACHTEN

 • Een geldig VCA en/of de wil om deze via ons te behalen.
 • Elektrotechnische vakopleiding, minimaal op mbo-niveau.
 • Kennis van sterk- en/of zwakstroominstallaties.
 • 0 – 3 jaar relevante werkervaring. Of lef zonder werkervaring.
 • Rijbewijs B.

WAT JIJ VAN DE ZAAKWAARNEMERS MAG VERWACHTEN

 • Een uitdagende baan op projectbasis met een salaris wat marktconform is.
 • Doelstellingen die je nog wilt behalen? Opleidingen die je wilt volgen? Wij staan naast je!
 • Professionele werkkleding en beschermingsmiddelen.
 • Gereedschap waar je als een professional mee aan de slag kan.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een waardevolle Zaakwaarnemer, naast jou.

CONTACT

Ben jij klaar voor een Duurzame, Zorgeloze en Waardevolle toekomst? Kom dan een bakkie doen! Neem contact op met Robin. Geloof ons, hij vindt het heerlijk om te kletsen: 06-58870260. Dus lekker bellen met al je vragen. Wordt bellen je te veel? Dan mag je natuurlijk ook mailen naar robin@dezaakwaarnemers.nl. En wil je ondertussen online genieten van dit geweldige bedrijf, kijk dan lekker rond op www.dezaakwaarnemers.nl.

×

Hello!

Bereik ons online.

× App De Zaakwaarnemer