Vakopleidingen

Opleiden en begeleiden bij DZW

Een goede opleiding is het halve werk. Bij DZW investeren wij graag in nieuwe talenten en onmisbare professionals voor verschillende sectoren. Bij DZW nemen we de leerling onder onze hoede en geven wij de leerling inhoudelijke praktijkbegeleiding, verzorgd door gekwalificeerde praktijkbegeleiders. De leerling en begeleiders staan constant met elkaar in contact door middel van gesprekken over de voortgang van de studie, huiswerkbegeleiding en BPV bezoeken.

Onze eigen medewerkers

Ook de medewerkers van DZW worden aangemoedigd zichzelf te blijven ontwikkelen. Studeren is nou eenmaal nooit echt over. Daarbij veranderen sectoren constant en moeten vakkennis, opleidingen en cursussen goed onderhouden worden. Zo zorgen wij voor gekwalificeerde en gemotiveerde mensen met kennis van zaken en kwaliteit. Alles want onze klanten ook van hun personeel verwachten.

Wil jij Werken én Leren ?

Je wilt werken én leren, dat komt goed uit! Bij DZW bieden we je de mogelijkheid om een BBL-opleiding te gaan volgen in de techniek. DZW helpt je met het vinden van een leerbedrijf in jouw buurt en zo zorgen we er voor dat je goed geschoold de arbeidsmarkt op kunt, hoger opkomt en een mooie vaste baan krijgt.