Techniek

Technisch gezien

Van elektromonteurs tot technisch tekenaar, bij DZW vinden wij altijd de beste gecertificeerde mensen voor uw project. Technisch inzicht, veiligheid en passie voor het vak, dat is waar DZW voor staan. Van onze vakmensen verwachten wij uiteraard hetzelfde.

Werving & Selectie

Wij begrijpen dat u druk bent met de projecten binnen uw bedrijf. Hierdoor weet u welke mensen er gevonden moeten worden, maar kan het soms wel even duren voordat de juiste match gemaakt is.

Misschien kent u ons of nog niet, wij kennen in ieder geval het technisch vakgebied en de mensen binnen uw sector als geen ander. We zullen altijd onze uiterste best doen om de juiste mensen voor uw project te vinden. Geen mensen gevonden? Dan gaan wij door tot we deze mensen wel gevonden hebben én dit doen wij niet alleen, maar als partners.

Detacheren & Uitzenden

De juiste technisch vakman voor iedere job? Op lange termijn mensen nodig? Of heeft u op korte termijn iemand nodig? Geen probleem. U vertelt ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor de juiste mensen. We hebben vakmensen, met het juiste certificaat, die we altijd kunnen inzetten. Overal in Nederland.

Personeel Opleiden

Vakkennis en ervaring zijn altijd erg belangrijk, maar de juiste certificaten en opleiding natuurlijk ook. Bij DZW zorgen wij ervoor dat onze mensen de kans krijgen om de juiste papieren te halen en zichzelf te ontwikkelen. Zo kunnen wij altijd aan de vraag van de klant voldoen en optimale service en kwaliteit bieden.