Over DZW

Het is simpel. Vraag & aanbod bij elkaar brengen, u zoekt en wij vinden! Onze klanten zoeken geschikten kandidaten die hun bedrijf kunnen versterken, en onze specialisten zoeken een baan waarvoor ze graag hun bed uit komen in de ochtend. Wij bieden de uitkomst. Wij brengen deze mensen met elkaar in contact en doen dat als geen ander.

Onze missie is eenvoudig: wij wijden onze ervaring aan het onderhouden van een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. We proberen ons continue te verbeteren om de beste te blijven in onze branche.

We leven ons in. We proberen de kwaliteiten en mogelijkheden van onze specialisten zo goed mogelijk in te zetten, werpen onze netten uit voor professionals die actief op zoek zijn en zorgen dat zij de baan krijgen die bij hen past en hen gelukkig maakt.

Het erkennen van mogelijkheden en wensen, zowel van bedrijven als van professionals, zorgt ervoor dat we altijd de juiste persoon voor uw project vinden.

Contact

Werken met ons

Bij ons bent u geen nummer, maar een partner waar naar geluisterd wordt. U kunt bij ons terecht met al uw wensen en vragen. Het team van DWZ biedt ondersteuning met verstand van zaken. Of het nou via e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek is: wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft. Gekwalificeerde mensen, die verstand van zaken hebben, u kunt vertrouwen, klaar staan om te helpen en streven naar de nodige kwaliteit.

Bekijk onze branches

Nieuws

Bij DZW vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven met het huidige nieuws uit de sectoren van onze professionals en klanten. We begrijpen dat deze sectoren continue in beweging zijn en dus willen wij ons ook voortdurend blijven ontwikkelen. Hoe kunnen wij anders dicht bij perfectie komen?

Bekijk het laatste nieuws

Vakopleidingen

Een goede opleiding is het halve werk. Bij DWZ investeren wij graag in nieuwe talenten en onmisbare professionals binnen verschillende sectoren. Wij nemen de leerlingen onder onze hoede en geven hen inhoudelijke praktijkbegeleiding, verzorgd door gekwalificeerde praktijkbegeleiders. De leerling en begeleiders staan constant met elkaar in contact door middel van gesprekken over de voortgang van de studie, huiswerkbegeleiding en beroepspraktijkvorming bezoeken.

Ook de medewerkers van DZW worden aangemoedigd zichzelf te blijven ontwikkelen. Studeren is nou eenmaal nooit echt over. Daarbij veranderen sectoren constant en moeten vakkennis, opleidingen en cursussen goed onderhouden worden. Zo zorgen wij voor gekwalificeerde en gemotiveerde mensen met kennis van zaken en kwaliteit. Alles want onze klanten ook van hun personeel verwachten.

DZW vakopleidingen