Techniek

Succes is afhankelijk van het snel en efficiënt ontwikkelen en runnen van een productielijn, zonder al te veel down time. Orders moeten snel en foutloos de deur uit. Van assemblage tot logistiek, de Zaakwaarnemers zorgen voor de professionals die nodig zijn, waar en wanneer. Voor onze professionals betekent het dat ze graag hun bed uit komen in de ochtend en met plezier aan het werk gaan. Voor bedrijven betekent dit dat zij hun personeelsbestand gemakkelijk kunnen matchen aan de werklast en daarbij maximaal rendement behalen. Wij hebben de technische professionals voor iedere job en iedere job voor de technische professional.

Lees meer over de Techniek

Engineering

Het vinden van de juiste engineering professional is de sleutel tot het succes van ieder team. De kandidaat met juiste vaardigheden; de persoon die vanaf het eerste moment het verschil maakt en uw projecten met snelheid en efficiëntie tot een succes maakt. De Zaakwaarnemers zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossingen voor alle behoeften op het gebied van engineering, zowel voor professionals als voor bedrijven.

Lees meer over Engineering

IT

Technologieën veranderen met de snelheid van het licht. Om de concurrentie altijd een stapje voor te blijven in het bedrijfsleven van vandaag de dag, heeft ieder bedrijf IT-specialisten nodig, die over de vaardigheden beschikken om met de meest recente oplossingen uw problemen te tackelen. De Zaakwaarnemers zorgen voor de juiste kandidaten die gelijke tred houden met de technologie van vandaag.

Lees meer over de IT