Engineering

Goed ingecalculeerd

Technische onderdelen, constructies en systemen, machines en de functies die zij vervullen. Het bedenken en uitvoeren van deze processen, individueel of in teamverband, dat is wat de ingenieurs van DZW als de beste kunnen en doen. Goed opgeleid en altijd gecertificeerd. Onze ingenieurs staan klaar wanneer u ze nodig heeft.

Werving & Selectie

U bent druk met uw bedrijf en opdrachten. Hierdoor heeft u geen tijd om zelf bezig te zijn met een uitgebreide sollicitatie procedure. Ook al kent u ons (nog) niet, wij hebben verstand van engineering en de mensen binnen deze sector. We zullen altijd onze uiterste best doen om de juiste mensen voor de job te vinden. Geen mensen gevonden? Dan gaan wij door tot we deze mensen wel gevonden hebben.

Detacheren & uitzenden

De juiste ingenieur voor iedere job? Op lange termijn een ingenieur nodig? Of heeft u op korte termijn iemand nodig? Geen probleem. U vertelt ons waar u naar zoekt bent en wij zorgen voor de juiste mensen. We hebben vakmensen, met het juiste certificaat, die we altijd kunnen inzetten. Overal in Nederland.

Personeel Opleiden

Vakkennis en ervaring zijn altijd erg belangrijk, maar de juiste certificaten en opleiding natuurlijk ook. Bij DZW zorgen wij ervoor dat onze mensen de kans krijgen om de juiste papieren te halen en zichzelf te ontwikkelen. Zo kunnen wij altijd aan de vraag van de klant voldoen en optimale service en kwaliteit bieden.