IT

Wij spreken jouw taal

De beste IT-specialisten? Mensen die thuis zijn in de wereld van complexe techniek, machines en software? Wij hebben de juiste vakmensen voor u klaar staan. Ze hebben een oog voor detail en snappen de delicate processen die hier bij komen kijken. Altijd op de hoogte van nieuwste technologieën en gewapend met de meest recente oplossingen; onze IT-specialisten weten precies hoe ze van uw project een succes kunnen maken.

Werving & Selectie

U bent druk met uw bedrijf en opdrachten. Hierdoor heeft u geen tijd om zelf bezig te zijn met een uitgebreide sollicitatie procedure. Ook al kent u ons (nog) niet, wij kennen de IT en de mensen binnen deze sector. We zullen altijd onze uiterste best doen om de juiste mensen voor de job te vinden. Geen mensen gevonden? Dan gaan wij door tot we deze mensen wel gevonden hebben.

Detacheren en uitzenden

De juiste vakman voor iedere job? Op lange termijn een IT-specialist nodig? Of heeft op korte termijn iemand nodig? Geen probleem. U vertelt ons waar u naar op zoekt bent en wij zorgen voor de juiste mensen. We hebben vakmensen, met het juiste certificaat, die we altijd kunnen inzetten. Overal in Nederland.

Personeel Opleiden

Vakkennis en ervaring zijn altijd erg belangrijk, maar de juiste certificaten en opleiding natuurlijk ook. Bij DZW zorgen wij ervoor dat onze mensen de kans krijgen om de juiste papieren te halen en zichzelf te ontwikkelen. Zo kunnen wij altijd aan de vraag van de klant voldoen en optimale service en kwaliteit bieden.